گزارش دومین جشنواره رهبران کارآفرین و کارآفرینان خیر

دومین جشنواره رهبران کارآفرین و کارآفرینان خیّر با حضور کارآفرینان، دانشگاهیان و علاقه مندان به کارآفرینی، در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این جشنواره، دکتر زالی رئیس دانشکده کارآفرینی و دبیرعلمی جشنواره، از آقای دکتر نیلی، رئیس دانشگاه تهران و هیات رئیسه دانشگاه و همه عزیزانی که در برگزای این رویداد مهم دانشکده را یاری نمودند، تشکر کرد و نتایج حاصله از جشنواره را بسیار پر خیّر و برکت دانست. وی گفت: مهمترین دستاورد جشنواره، شناسایی و معرفی کارآفرینان ارجمندی است که گنجینه های این کشور و بهترین الگو برای یادگیری جوانان و نسل جدید ما هستند. رهبران کارآفرین، به عنوان امید ملت ایران در تنگناهای اقتصادی، بزرگان صنعت خود هستند و در صنعت خود هم پیشگامند و هم پیشتاز. این بزرگواران مظهر عشق و اراده هستند. اشتیاق به کار، اشتیاق کارآفرینانه، اشتیاق به وطن و اشتیاق به خدمت و خیر رسانی از ویژگی‌های مشترک رهبران کارافرین است که ما در مراحل تدوین اطلاعات و مصاحبه با این عزیزان، به عینه آن را مشاهده کردیم. اعتقاد راسخ داریم که کارآفرینان ما اگر بالاتر از بیل گیتس و استیوجابز  نباشند، کمتر نیستند. دانشکده کارآفرینی افتخار دارد که از تجربیات و اندیشه های این بزرگواران، برای تولید دانش بومی در حوزه کارآفرینی، استفاده نماید.

DSC_06232

در ادامه مراسم مهندس شافعی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران، به عنوان رئیس جشنواره در بخش کارآفرینان اقتصادی، حرکت بسیار ارزشمند دانشکده کارآفرینی را نویدی برای شکوفایی کارآفرینی در کشور دانست و از کارآفرینان بزرگی یاد کرد که نام نیک شان همواره در تاریخ ایران ماندگار خواهد بود. رییس اتاق بازرگانی با اشاره به این که در حال حاضر علاوه بر سازمان‌های مسئول، نهادهای مردمی و موسسات نیکوکارانه هم در صحنه فعالیت کار آفرینانه حضور پیدا کرده‌اند، خاطرنشان کرد: امیدواریم این خلاء بزرگ در عرصه اقتصادی، با این حرکت سازنده آینده متفاوتی را رقم بزند. شافعی با بیان اینکه توجه به مسئولیت‌های اجتماعی کارآفرینان موضوع بسیار مهمی است، ادامه داد: کسانی در صحنه کارآفرینی ماندگار می‌شوند که به مسئولیت اجتماعی خود توجه کنند. کارآفرینی نقطه اوج یک انتخاب مناسب برای فعالیت نیکوکارانه، توانمندسازی جامعه و توسعه اقتصادی است.

شافعی تصریح کرد، بیش از ۶۰ درصد از کارآفرینان، بدون وجود سرمایه اقتصادی اولیه نظیر ارث، از هیچ شروع کرده اند. این الگوها امیدی برای جوانان است که نشان می‌دهد می‌توان در این جامعه هم به موفقیت‌های بزرگی دست یافت. وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دانشکده کارآفرینی ارتباط خود با فعالان اقتصادی را افزایش دهد تا زمینه مناسبی برای حرکت جوانان در عرصه اقتصادی فراهم شود.

DSC_06302

سپس تندیس و لوح تقدیر جشنواره، به رهبران کارآفرین در دو بخش اجتماعی و اقتصادی اهداء شد و پرچم رهبران کارآفرین،  به آقای مهندس صدرهاشمی نژاد، نماینده رهبران کارآفرین جشنواره دوم، تحویل داده شد.

DSC_0879

منتخبین دومین جشنواره رهبران کارآفرین و کارآفرینان خیّر