جلسه شورای سیاستگذاری برگزار شد

جلسه شورای سیاستگذاری چهارمین جشنواره رهبران کارآفرین با حضور اعضای محترم هیأت رئیسه، هیأت علمی، مدیران دولتی، کارآفرینان ملی و نخبگان، روز سه­ شنبه ۲۸/۱۰/۹۵ از ساعت ۱۵ در محل سالن شورای دانشکده کارافرینی برگزار شد.

DSC_00655555

در ابتدای این جلسه آقای دکتر محمدرضا زالی (رئیس دانشکده کارافرینی دانشگاه تهران و عضو هیأت رئیسه جشنواره و دبیر علمی جشنواره) در مورد ماهیت علمی و محتوایی این جشنواره صحبت فرمودند. ایشان در ادامه تشریح کردند که با توجه به مطالعاتی که از سال ۹۰ و ۹۱ برگرفته از مطالعات میدانی کنسرسیوم بین المللی دیده بان جهانی کارآفرینی (GEM Global Entrepreneurship Monitor)  در این بخش صورت گرفته، ضرورت برگزاری این جشنواره را تکریم و تقدیر از مقام شامخ کارآفرینان بین المللی، معطوف نمودن توجه مدیران و سیاستگذاران کشور به ارزش بسیار والای کارآفرینان بین المللی و تعریف الگوی­های موفق کارآفرینی برای نسل جوان و جامعه عنوان کردند.

DSC_00425555

سپس آقای روح اله مددی (دبیر اجرایی جشنواره) ضمن ارائه عملکرد و دستاوردهای جشنواره های گذشته، گزارشی از جشنواره چهارم و برنامه های اجرا شده در بخش فراخوان و اطلاع رسانی، شناسایی رهبران اقتصادی و اجتماعی کشور، رصد کردن اطلاعات و روند فعالیت کارآفرینان و شاخص های ارزیابی و انتخاب رهبران مطرح نمودند.

در ادامه جلسه آقای دکتر محمدرضا حافظی (دبیر جامعه خیّرین مدرسه­ ساز و عضو هیأت رئیسه جشنواره) و مهندس محمد عطاردیان( رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمائی و عضو هیأت رئیسه جشنواره) در حوزه ضرورت شناسائی، تکریم و معرفی رهبران کارآفرین کشور مطالب ارزنده ای ارائه نمودند.

DSC_004255551

در ادامه آقای دکتر نصیری قیداری (سرپرست و دبیرکل کمسیون یونسکو ایران)، آقای مسلم خانی (مشاور توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی) آقای مهندس افتخاریان (عضو هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی)، آقای دکتر جعفریان(معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)، خانم دکتر زهرا آراستی (عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران)، آقای دکتر سلیمانی (سازمان فنی و حرفه ای کشور)، آقای دکتر محمدحسن مبارکی (معاون پژوهشی دانشکده کارآفرینی دانشاه تهران) خانم زهره اصغری (کارآفرین ملی) و سایر اعضای محترم شورای سیاستگذاری نقطه نظرات ارزشمندی را در جهت برگزاری اثربخش و مفید جشنواره چهارم ارائه نمودند..

جلسه رأس ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه به پایان رسید.